Fosterhjem

Dyrebeskyttelsen trenger din hjelp

  • Midlertidige fosterhjem
  • Fosterhjem
  • Akutthjem ( det første døgnet )

Mail: info@frdb.no

Vi søker etter fosterhjem til alle dyrearter, katter inkludert! Har du mulighet til å tilby et dyr eller to dette, inntil vi finner nytt og permanent hjem til dette dyret? Kanskje du har plass til et hamster til? Eller hva med en chinchilla? Eller kanskje en sliten kattemor med barn som trenger et midlertidig sted å være inntil ungene er gamle nok for omplassering? Eller en hund som ikke har hatt det godt hittil i livet? Mulighetene er mange og en ting er sikkert, de trenger alle hjelp.

Vi vil samtidig få presisere at det er viktig at dersom du melder deg som fosterhjem, må du også være villig til å bruke den tiden og de kreftene et kanskje utmattet, redd og sultent dyr trenger.

En fosterhjemsperiode kan vare alt fra en uke til måneder av gangen. Vi kan ikke garantere hvor lang tid det vil ta å finne et nytt, godt hjem til det enkelte dyr.

Syntes du dette høres interessant ut og du har tid til å hjelpe et dyr i nød, ta kontakt med oss på info@frdb.no . Du må være over 18 år eller ha godkjennelse fra foreldre. Det varierer en del fra årstid til årstid hvor mange fosterhjem som er i bruk.

Solgun Øvereng er fosterhjemsansvarlig og du avtaler med henne pr mail. Du vil også få et mobilnummer som du kan treffe oss på under fosterhjemsperioden. Vi skriver alltid fosterhjemskontrakt med rettigheter og plikter. Hvis du velger å bli fosterhjem for oss så er det Dyrebeskyttelsen som betaler for utgifter som fòr og veterinær. Fosterhjem skal ikke ha noen utgifter for dyret, kun masse kjærlighet.