Fjernadopsjon

Ønsker du å fjernadoptere et dyr fra Hjelpesenteret?

Ved å være fadder for en hjemløs katt vil det bety mye for at katten skal få en god start på det nye livet sitt. Kanskje kan du ikke ha katt hjemme men ønsker likevel å følge opp en katt?

Du vil motta bilde av ditt fjernadopterte dyr, og dersom ikke dyret får nytt hjem innen cirka 2 måneder sender vi en oppdatering til deg om hvordan dyret har det hos oss. Alle er også hjertelig velkomne til å besøke sitt dyr i våre åpningstider på hjelpesenteret.

Fadderne velger selv hvor mye de ønsker å støtte “sitt” dyr med  men minimumsbeløpet er kr. 50 pr måned pr dyr hvis du velger elektronisk oppdatering og 70,- per måned hvis du ønsker å motta oppdatering per brev. Når du melder deg inn vil du motta informasjon pr post samt betalingsinformasjon.  Som fadder får du også rett til skattefradrag for beløp fra kr. 500 – 25.000 pr år. Dette max-beløpet er totalt gavebidrag til veldedige organisasjoner pr person pr år. For at vi skal kunne innrapportere din gave må vi ha ditt 11-siffrede personnummer, da vi er pliktig til å innrapportere dette til kemneren i januar hvert år. Dette kan du lese mer om her.

Bidraget vi får inn på denne ordningen gir oss mulighet til å gi dyrene det beste i pleie, riktig kosthold, leker til aktivisering, veterinærtilsyn, i tillegg til at vi trenger penger til også videre. Vi setter stor pris på våre faddere og syntes det er veldig hyggelig når dere velger å besøke dyrene deres. Fjernadopsjon er også en flott måte å ha et dyr å følge for de som enten ikke kan ha dyr selv pr i dag, men også de som f.eks har allergi i familien men ønsker allikevel å få et litt mer nært forhold til dyr.

Pr i dag har vi kun katter med i vårt fadderprogram men håper at vi etter hvert også kan utvide til andre dyrearter. Du må enten være over 18 år eller få bekreftelse fra foresatt om at du kan få være fadder.